Antena 3 CNN Politică Laura Vicol și-a dat demisia de la șefia Comisiei Juridice după scandalul Nordis

Laura Vicol și-a dat demisia de la șefia Comisiei Juridice după scandalul Nordis

de Adriana Duţulescu    |   

Deputata PSD Laura Vicol a demisionat, miercuri, din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților. Demisia are loc a doua zi după ce Nordis, firma soțului ei, a intrat în procedură de insolvență. Site-ul de investigații Recorder a publicat o anchetă din care rezultă că Nordis ar fi vândut apartamente de mai multe ori unor clienți diferiți.

„Am luat această hotărâre ca urmare a atacurilor nedrepte și de o gravitate fără precedent îndreptate împotriva mea, iar până la lămurire lor îmi doresc să demisionez”, a scris Laura Vicol în demisia înaintată președintelui Camerei Deputaților. Aceasta susține că drește ca acuzațiile care i se aduc să fie lămurite. 

Nordis este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte anunțate în mai multe zone din țară. Asociații majoritari ai Nordis Management sunt omul de afaceri Răzvan Ciorbă, soțul deputatei PSD Laura Vicol și Mapp Development/Emanuel Gheorghe Poștoacă, fiecare cu câte 46% din părțile sociale.

Recorder.ro a publicat, luni, o amplă investigație despre dezvoltatorul imobiliar Nordis, despre care spune că ”a descoperit indicii solide că unele apartamente au fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite”.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile