Antena 3 CNN Timp liber Muzică Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 49 de ani

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 49 de ani

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 49 de ani. Cântăreaţa a murit pe 9 martie 2006, într-un accident rutier în care şi-a pierdut viaţa şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, scrie Libertatea.ro.

Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie 1957, în Alba Iulia. A copilărit la Târgoviște, unde s-a înscris la Școala Populară de Artă, ale cărei cursuri le-a absolvit în 1986, secția canto clasic, profesor Emil Niculescu.

S-a lansat în anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, unde a câștigat premiul I la secțiunea de interpretare cu melodia ”Dă, Doamne, cântec” și trofeul acelei prime ediții de după Revoluție.

Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia ”Un actor grăbit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasă piesa anului. În perioada anilor 1987-1991 a participat la toate concursurile muzicale organizate în România pentru tinerele talente, Laura Stoica reușind foarte repede să intre în preferințele publicului.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, pentru că Laura Stoica era însărcinată.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?