Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidenţiale Lasconi: Geoană s-a întâlnit recent cu un individ periculos pentru România. Conduce hackeri care au manipulat alegeri în zeci de țări

Lasconi: Geoană s-a întâlnit recent cu un individ periculos pentru România. Conduce hackeri care au manipulat alegeri în zeci de țări

de Adrian Iclozan    |   

Elena Lasconi, președinte USR și candidat la alegerile prezidențiale, a declarat duminică, la dezbaterea electorală organizată de Antena 3 CNN că Mircea Geoană tocmai s-a întâlnit, recent, cu un "individ pe care România ar trebui să-l considere periculos".

Lasconi nu a vrut să spună despre cine este vorba, dar a promis că va detalia chestiunea atunci când va avea ocazia, ea însăși, să îi adreseze o întrebare lui Mircea Geonă la dezbaterea Antena 3 CNN.

Geoană urmează să participe, marți, la această dezbatere.

Duminică, într-un clip video, fostul secretar general adjunct al NATO și candidat prezidențial independent, a întrebat-o pe șefa USR dacă ar participa la o reuniune BRICS.

"Poate că domnia sa (Geoană, n.r.) s-ar duce, pentru că cunoaşte drumurile către Moscova, dar Elena Lasconi, nu", a răspuns ea.

Lasconi a comentat apoi că este "interesant" faptul că Geoană i-a adresat o întrebare din zona Rusiei, în condițiile speculațiilor privind o vizită privată efectuată în Rusia de acesta din urmă în 2009.

Lidera USR a venit apoi cu o informație în premieră.

”Tocmai s-a întâlnit (Mircea Geoană, n.r.) recent cu un individ pe care eu îl consider periculos (...) şi România ar trebui să îl considere periculos, pentru că conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări din lume", a precizat Lasconi.

Cu toate insistențele realizatorului Mihai Gâdea, șefa USR nu a vrut să spună la cine se referă, dar a promis că va lămuri chestiunea cu ocazia întrebării pe care i-o va adresa lui Mircea Geoană.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile