Antena 3 CNN Life La 86 de ani, Jane Fonda a fost regina unui show de modă la Paris. Reacția publicului în momentul în care a călcat pe covorul roșu

La 86 de ani, Jane Fonda a fost regina unui show de modă la Paris. Reacția publicului în momentul în care a călcat pe covorul roșu

de Naty Badea    |   

Apariţie surprinzătoare a actriţei Jane Fonda: la 86 de ani, cu adidaşi şi strasuri, a fost regina show-ului de modă L'Oréal Paris.
Diva de la New York a defilat la prezentarea de modă L'Oréal Paris din cadrul Săptămânei modei, alături de Andie MacDowell, Cara Delevingne și Kendall Jenner, dar şi de mai multe sportive paralimpice.

Conform People a fost un adevărat spectacol, cu rochii haute-couture și decoruri spectaculoase care s-a desfăşurat la Palatul Operei de la Paris şi care a sărbătorit emanciparea femeii, fraternitatea şi incluziunea.

Jane Fonda a purtat pantofi de sport strălucitori şi un trenci cu strasuri, strâns în talie de o curea, parcă amintind de cursurile de aerobic în care i-a ținut pe toți lipiți de ecrane în anii 1980. Publicul prezent la defilare a întâmpinat-o cu aplauze furtunoase pentru a-i confirma încă o dată că este regina de necontestat a podiumului parizian.

 

[GAL layout="5"]

 

Actriţa Andie MacDowell în vîrstă de 66 de ani a întors şi ea toate privirile într-o rochie spectaculoasă din paiete argintii, iar Eva Longoria a fost întruchiparea eleganţei şi senzualităţii într-o rochie albă cu decolteu adânc. 

Şi Heidi Klum a surprins audienţa cu o rochie uluitoare din latex, care i-a pus în evidenţă silueta. Vedeta a fost pe punctul de a se împiedica din cauza podiumului ud, care a pus-o în dificultate şi pe actriţa mexicană Belinda, care în mijlocul spectacolului s-a prăbuşit pe scenă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile