Antena 3 CNN Sport Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu aplaudă calificarea României în optimi la EURO 2024. „Suntem alături de voi!”

Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu aplaudă calificarea României în optimi la EURO 2024. „Suntem alături de voi!”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Președintele României, Klaus Iohannis, şi premierul Marcel Ciolacu au transmis mesaje imediat după ce România s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Euro 2024.

„Felicitări echipei naționale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, ați adus încă o dată bucurie românilor.

Suntem alături de voi! Hai, România!”, este mesajul transmis de preşedintele Klaus Iohannis, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Felicitări echipei naționale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, ați adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!

Publicată de Klaus Iohannis pe Miercuri, 26 iunie 2024

Şi premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj după victoria tricolorilor la EURO 2024.

„Ați muncit, ați suferit şi ați câștigat! Bravo, România! Ați adus bucuria în sufletul românilor!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Premierul a asistat la meciul România - Slovacia.

Ați muncit, ați suferit şi ați câștigat! Bravo, România! Ați adus bucuria în sufletul românilor!!! ??????

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 26 iunie 2024

România s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2024

În fața a peste 25.000 de suporteri români, prezenți la Frankfurt, echipa națională de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal din Germania.

Tricolorii au remizat cu Slovacia, scor 1-1, golul României fiind marcat de Răzvan Marin.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile