Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis și-a făcut teren de golf cu trei găuri la vila de protocol de la Neptun

Klaus Iohannis și-a făcut teren de golf cu trei găuri la vila de protocol de la Neptun

de Robert Kiss    |   

Grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf, scrie G4Media. Potrivit unor imagini surprinse din dronă, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită după Revoluție de președinții României.

De asemenea, la Vila Nufărul, a fost amenajată și o piscină chiar pe malul lacului. În imaginile văzute în trecut din satelit, surprinse de Google Maps, în locul piscinei era amenajat un spațiu verde.

Președintele Klaus Iohannis este pasionat de golf. Acesta chiar i-a îndemnat în trecut pe români să practice acest sport, care este unul exclusivist și scump.

„Mă bucur să întâlnesc aici atât de mulți oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea acestor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea Klaus Iohannis în urmă cu câțiva ani, la un eveniment organizat la terenul de golf de la Pianu de Sus, județul Alba.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile