Antena 3 CNN Life Kit unghii: cum îl alegi pe cel mai bun pentru tine

Kit unghii: cum îl alegi pe cel mai bun pentru tine

Dacă te gândești să-ți faci propria manichiură, probabil că știi deja că poți cumpăra un kit de unghii pentru început. Include accesorii și instrumente necesare pentru efectuarea unei manichiuri simple.

 În prezent, vei găsi pe piață multe seturi de unghii de la diverse companii – atât de bază, cât și mai avansate. Care este cel mai bun? Ce ar trebui să iei în considerare atunci când îl alegi? Nu contează dacă nu ai experiență în executarea manichiurii sau ți-ai „făcut deja unghiile”, vei găsi întotdeauna un kit unghii care să fie perfect pentru tine – asta e sigur!

Kit de unghii perfect – ce ar trebui să conțină?

Ce elemente ar trebui să conțină un kit unghii gel? Pentru a-ți fi mai ușor să compari seturile în ceea ce privește componentele lor, în continuare vor fi prezentate echipamente, instrumente și accesorii pe care le-at putea conține acestea:

· Echipament de bază pentru manichiură

În cele mai multe cazuri, singurul, cel mai important (și de neînlocuit) element pe care îl conține un kit de unghii este o lampă LED/UV. Desigur, aceste dispozitive diferă în funcție de dimensiune, putere, volum și funcționalități suplimentare. Trusele de unghii de bază, bugetare, includ o lampă de mici dimensiuni. Acest lucru te poate surprinde, dar aceasta funcționează pe un principiu similar cu produsele mai mari.

· Accesorii pentru manichiură

Există multe accesorii pentru manichiură în seturile de unghii! Pe lângă produsele folosite la pregătirea plăcii de unghii pentru vopsire, adică o baă și un top, acetonă sau degresant, aici vei găsi și lacuri de unghii. În funcție de prețul kitului, vor fi mai multe sau mai puține. Este bine să te asiguri că alegi culorile preferate și le introduci în comandă. Dacă nu faci acest lucru, este posibil să primești unele alese aleatoriu, ceea ce presupune riscul de a nu se potrivi cu preferințele tale.

· Instrumente suplimentare

Ca și în cazul accesoriilor, kiturile de unghii diferă semnificativ și în ceea ce privește numărul (și calitatea) echipamentelor suplimentare. În unele dintre ele vei găsi atât bețișoare, cât și pile sau tampoane de bumbac. În altele, însă, nu va exista nimic de acest tip și va trebui fie să cumperi aceste produse separat, fie să folosești ceea ce ai deja.

Set de început – care este pentru salon și care pentru acasă?

Kiturile de unghii sunt cumpărate nu numai de persoanele care abia își încep aventura cu manichiura. Ele sunt achiziționate și de stiliștii de unghii care își dotează saloanele sau lucrează „pe teren” cu clientele. După cum probabil poți ghici, așteptările cu privire la kiturile de pornire în ambele cazuri pot fi foarte diferite. Acasă, când faci o manichiură o dată la câteva săptămâni, nu ai nevoie de o lampă UV foarte avansată sau de zeci de lacuri de unghii.

Pentru stiliștii experimentați, cel mai important element al setului va fi cu siguranță lampa de polimerizare. Manichiuristele care merg acasă la cliente vor alege cu siguranță un echipament ușor de transportat și mai compact, în timp ce persoanele care au propriul salon nu trebuie să acorde atenție dimensiunilor echipamentului, ci mai degrabă puterii acestuia sau altor funcționalități.

Merită să cumperi un kit de unghii?

Te întrebi dacă achiziționarea unui set de unghii are sens...? După părerea specialiștilor în domeniu și al femeilor obișnuite care deja dețin un kit unghii, absolut! Alegerea unui produs cuprinzător nu numai că economisește timp (nu trebuie să alegi componentele individuale), ci și bani! Seturile chiar dau roade - uneori poți plăti cu câteva zeci de procente mai puțin decât cumpărând fiecare articol individual! Comoditatea este, de asemenea, de mare importanță aici - la urma urmei, cu doar câteva clicuri de mouse poți obține tot ce ai nevoie!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile