Antena 3 CNN Actualitate Inedit Katalin și Răzvan formau de ceva timp un cuplu, dar într-o zi le-a venit o idee de-a dreptul trăsnită. Este incredibil ce au putut face într-o singură zi

Katalin și Răzvan formau de ceva timp un cuplu, dar într-o zi le-a venit o idee de-a dreptul trăsnită. Este incredibil ce au putut face într-o singură zi

Katalin și Răzvan din Bihor formau de ceva timp un cuplu, iar lucrurile păreau să meargă de minune. Doar că într-o zi le-a venit o idee trăsnită.

De atunci totul s-a schimbat. Cei doi au fost reţinuţi de poliţiştii din Bihor, fiind acuzaţi că au luat "la ocazie" două femei, ambele prostituate, pe care apoi le-au tâlhărit. Modul în care au acționat cei doi este neobişnuit: bărbatul conducea autoturismul, în timp ce partenera lui stătea ascunsă în portbagaj, iar apoi ieşea în maşină ameninţând victimele cu un cuţit.

Cazul a fost dat publicităţii miercuri de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor. 

"Luni, 6 ianuarie a.c., la ora 17.02, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 de o femeie de 44 de ani, din municipiul Oradea, că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.10, a urcat într-un autoturism condus de un bărbat, cu care s-au deplasat dinspre Oradea înspre localitatea Nojorid. În timpul deplasării, din portbagajul autoturismului a ieşit o femeie, care, sub ameninţarea unui cuţit, a deposedat-o de toate bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv geanta, geaca, pantofii şi telefonul mobil, obligând-o ulterior să coboare din autoturism, între Oradea şi Nojorid", se arată în informarea IPJ Bihor. 

Prejudiciul s-ar fi ridicat la circa 800 de lei. 

În timpul cercetărilor, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Oradea au aflat că tot luni, în jurul orei 16, cei doi ar fi ar fi comis o altă infracţiune cu acelaşi mod de operare, în aceeaşi zonă. De data aceasta, "Bonnie şi Clyde" au deposedat o altă femeie, în vârstă de 37 de ani, din Oradea, de obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare totală de 300 de lei, scrie ebihoreanul.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile