Antena 3 CNN Show Showbiz Karina, fiica lui Mihai Gâdea, surpriza cu care şi-a emoţionat tatăl: "Un milion de postări n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!"

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, surpriza cu care şi-a emoţionat tatăl: "Un milion de postări n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!"

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, a intrat, în mod oficial, în lumea artiştilor din România, cu ocazia lansării primei sale piese, pe care a compus-o singură şi al cărei videoclip l-a regizat.

de Georgiana Adam    |   

Karina, cu numele de scenă K, a lansat primul său videoclip la piesa START, o piesă pe care chiar ea a compus-o. De asemenea, tot ea a fost cea care a regizat clipul video al piesei.

Piesa K:START a fost publicată, astăzi, pe canalul de YouTube al Karinei, şi, în scurt timp, a reuşit să adune mii de vizualizări.

Mihai Gâdea a comentat, într-o postare pe pagina de Facebook, melodia lansată de fiica sa, despre care a spus că este "pe repeat acasă, în maşină şi la birou".

"Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! "START" este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!", a scris Mihai Gâdea într-o postare pe Facebook.

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, are 19 ani şi este studentă la Polimoda, una dintre cele mai prestigioase centre educaţionale de artă şi fashion din lume.

Subiecte în articol: Mihai Gâdea Karina K:START
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile