Antena 3 CNN Externe Kamala Harris, la primul miting de campanie: „Vom învinge. Vom câștiga aceste alegeri”. Ce spune despre Trump

Kamala Harris, la primul miting de campanie: „Vom învinge. Vom câștiga aceste alegeri”. Ce spune despre Trump

de Bianca Chirilă    |   

Kamala Harris a declarat, marți, la primul său miting de campanie în Milwaukee, Wisconsin, că „vor câștiga aceste alegeri”, adăugând că este „o onoare să aibă parte de susținerea președintelui Joe Biden”. Ea l-a atacat și pe Donald Trump. „Cunosc genul lui” a mai spus ea, în timp ce era aplaudată de spectatori, potrivit CNN.

Vicepreședintele Kamala Harris a lăudat moștenirea președintelui Joe Biden. Ea a spus că este profund recunoscătoare pentru serviciul continuu al lui Biden pentru națiune.

„Este marea mea onoare să am sprijinul lui Joe Biden în această cursă”, a spus ea.

Kamala Harris a aflat în această dimineață că „a câștigat suficient sprijin pentru a fi candidatul democraților” pentru Casa Albă.

„Sunt atât de onorată și vă promit că voi petrece săptămânile următoare continuând să unim partidul nostru, astfel încât să fim gata să câștigăm în noiembrie”, a mai adăugat Harris.

„Cunosc genul lui Trump”

De asemenea, Harris l-a și atacat pe fostul președinte Donald Trump.

„Prădători care au abuzat de femei, escroci, trișori care au încălcat regulile pentru propriul câștig. Cunosc genul lui Donald Trump. Ca procuror, m-am specializat în cazuri de abuz sexual. Ei bine, Trump a fost găsit vinovat pentru comiterea de abuz sexual”, a mai afirmat ea.

Ea a mai explicat că se va concentra pe două lucruri în campanie: pe viitorul națiunii, dar și pe trecut. 

„Pe de altă parte, derulăm o campanie bazată pe oameni. Și tocmai am avut cele mai bune 24 de ore de strângere de fonduri la nivel local din istoria campaniei prezidențiale. Credem într-un viitor în care fiecare persoană are șansa nu doar de a se descurca, ci și de a merge înainte, un viitor în care niciun copil nu trebuie să crească în sărăcie”, a mai explicat ea, în urale și aplauze.

Kamala Harris și-a încheiat discursul punând alegătorilor din statul Wisconsin o întrebare cheie: „În ce fel de țară vor să trăiască?”

„Vrem să trăim într-o țară a libertății, a compasiunii și a statului de drept, sau într-o țară a haosului, fricii și urii?”, i-a întrebat Harris pe oameni.

Vicepreședintele spune că „frumusețea acestui moment” este că alegătorii au puterea de a răspunde la această întrebare.

„Avem alegeri de câștigat”

„Puterea este la oameni”, a mai spus ea, adăugând: „Fiecare avem puterea de a răspunde la această întrebare. Și în următoarele 105 zile, avem de lucru și avem alegeri de câștigat.”

„Suntem gata să luptăm? Da. Când luptăm, câștigăm”, a concluzionat Harris, înainte de a ieși de pe scenă pe melodia „Freedom”, a cântăreței Beyonce, pe care o va folosi ca imn în campanie.

Harris obținut suficient sprijin din partea democraților, asigurându-și astfel aproape sigur nominalizarea partidului.

Joe Biden, președintele SUA, a anunțat duminică că se retrage din cursa pentru încă un mandat și că o susține pe Kamala Harris.
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile