Antena 3 CNN Show Justin Timberlake a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru conducere sub influența alcoolului

Justin Timberlake a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru conducere sub influența alcoolului

de Roxana Mihăiescu    |   

Starul pop american Justin Timberlake va fi obligat să presteze muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate, a dispus vineri un judecător de la un tribunal de lângă New York, unde cântăreţul a pledat vinovat, conform presei americane, transmite AFP, citat de Agerpres.

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a fost oprit de poliţie într-o noapte din luna iunie când se afla la volanul unui BMW, într-o zonă ultramodernă din estul New York. Potrivit poliţiei, el „avea ochii injectaţi, respiraţia îi mirosea a alcool şi nu era capabil să menţină autovehiculul pe o traiectorie adecvată”.

După ce iniţial a pledat nevinovat, ceea ce l-ar fi adus în mijlocul unui proces, el s-a declarat în cele din urmă vinovat, vineri, în faţa acuzaţiei de conducere sub influenţa alcoolului, la un tribunal din Sag Harbor.

Potrivit postului ABC, judecătorul l-a condamnat la plata unei amenzi şi la 25 de ore de muncă în folosul comunităţii, obligându-l, de asemenea, să facă declaraţie publică despre siguranţa rutieră.

Fost membru al trupei masculine NSYNC de la sfârşitul anilor '90, „Prinţul muzicii pop” a început o carieră solo de cântăreţ, compozitor, producător şi actor, care l-a propulsat spre celebritate la nivel internaţional.

Justin Timberlake a câştigat, printre alte premii, zece trofee Grammy şi patru Emmy.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile