Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care femeia din imagine nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei, român, deși sunt căsătoriți de 13 ani

Motivul pentru care femeia din imagine nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei, român, deși sunt căsătoriți de 13 ani

Jurnalista britanică, Julie Cook, susține că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei, român, în ciuda faptului că sunt căsătoriți de 13 ani.

de Laura Dinu    |   

”Zilele trecute am citit un interviu cu prezentatoarea Loose Women și actrița din ”Birds of a Feather”, Linda Robson. 

Ea a spus că nu își scoate niciodată hainele în fața soțului ei „Mi se pare destul de dificil. Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu, așa că atunci când îmi pun pijamalele intru in baie. Copiii mei m-au văzut dezbrăcată, dar nu și soțul meu sau foștii parteneri, deoarece mama mea era catolică irlandeză.” 

Eu nu sunt catolică, nu am niciun motiv religios să mă îmbrac în spatele ușilor închise, și totuși împărtășesc fiecare sentiment din interviul Lindei. 

De fapt, aș spune că dacă mai mulți oameni ar urma exemplul ei, toți am avea căsătorii mai fericite. 

La fel ca Linda, când este timpul să mă pregătesc pentru noapte, mă strecor în baie să-mi pun pijamaua. Mă întorc apoi în dormitor, îmbrăcată complet în hainele de noapte, pentru a mă culca. 

”Așa se pierde magia în căsătorie și puteți la fel de bine să vă luați la revedere”

Așa am procedat mereu, obosită sau nu. La fel, nu-l las pe soțul meu să intre când sunt în baie, mă machiez sau merg la toaletă. 

Soțul meu este obișnuit cu „prudența” mea. El este din România – și este obișnuit cu o abordare mai liberă a unor astfel de lucruri. Dar eu spun doar că „sunt britanică”, iar el mă tolerează. 

Am auzit povești despre atât de multe femei care i-au lăsat pe soții lor să le descopere toate micile secrete, văzându-le cum își epilează picioarele, stând pe toaletă sau uitându-se la modul în care se machiază. 

Nu am înțeles niciodată. Cred că așa se pierde magia în căsătorie și puteți la fel de bine să vă luați la revedere. 

Este același lucru cu flatulența, eructarea, scobitul în nas, bărbieritul, vopsirea părului și toate acele lucruri personale. Nu am făcut-o niciodată cu soțul meu și nu înțeleg oamenii care o fac. 

”Trebuie să păstrați puțin mister”

Trebuie să păstrați un pic de mister. Există destulă oboseală și rutină în viața de zi cu zi cu îngrijirea copiilor, treburile casnice, cariera și naveta. 

Nu vreau să adaug la ea funcțiile corporale și o siluetă cocoșată care se îmbracă în haine de noapte. 

Unii prieteni au spus că sunt nebună și o prietenă a recunoscut chiar că ea și soțul ei fac baie și merg la toaletă în același timp, în timp ce se uită la Netflix pe un laptop. 

O altă prietenă a spus că nu s-ar ascunde niciodată când se schimbă de soțul ei.   

”Ucide pasiunea”

Să te schimbi în fața celeilalte jumătăți în fiecare noapte nu este doar incomod dacă ești timid, dar ucide pasiunea. Nu este nimic drăguț să vezi pe cineva chinuindu-se să-și dea jos pantalonii. 

Prea mulți bărbați eructează sau stau cu ușa deschisă la toaletă în fața jumătății lor. Soțul meu chiar mi-a luat-o înainte – se schimbă în pijama când eu nu mă uit. 

Așa că, cu riscul de a părea de modă veche, sunt alături de Linda. 

Nu cred că este greșit să te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorit sau de cât de mult ai fost alături de persoana de lângă tine. Cred că trebuie să ai respect față de tine și să păstrezi puțin mister într-o relație”, spune jurnalista Julie Cook, potrivit metro.co.uk.

Subiecte în articol: Julie Cook
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet