Antena 3 CNN Life José Mourinho a cheltuit 2 milioane de lire sterline pentru nunta fiicei lui. Matilda Mourinho s-a căsătorit cu un om de afaceri

José Mourinho a cheltuit 2 milioane de lire sterline pentru nunta fiicei lui. Matilda Mourinho s-a căsătorit cu un om de afaceri

de Naty Badea    |   

Două petreceri de 2 milioane de lire sterline pentru nunta fiicei lui José Mourinho. Matilda Mourinho s-a căsătorit cu omul de afaceri Danny Graham în Azeitao, Portugalia, unde se află moșia familiei.

[GAL layout="5"]


În orașul portughez Azeitão, José Mourinho și-a însoțit fiica la altar, apoi a sărbătorit nunta la marea lor proprietate din zona Setubal.

Conform Corriere della Sera, Matilde, în vârstă de 28 de ani, s-a logodit în 2016 cu Danny Graham, un om de afaceri englez, cunoscut pentru reputația sa de afemeiat, dar care se pare că şi-a pus ordine în viaţa odată ce a cunoscut-o pe fiica antrenorului. Pentru fiul consultantului imobiliar fondator Agace & Graham a fost dragoste la prima vedere, care a înflorit odată cu logodna care a durat opt ​​ani și a cunoscut împlinirea odată cu nunta de sâmbătă cu fiica antrenorului. Totul a început cu o călătorie romantică în Portugalia, unde Matilde a spus că l-a prezentat mai întâi bunicilor pe viitorul soț, înaintea tuturor celorlalte rude, inclusiv a tatălui ei.

Familia Mourinho a ales să sărbătorească fericitul eveniment în două ocazii, ambele în weekendul trecut. Mai întâi s-a organizat o cină înainte de nuntă pentru aproximativ 80 de persoane din familie și prieteni apropiați la Casa-Museu José Maria da Fonseca, într-o atmosferă intimă. Apoi a urmat o mare petrecere la Herdade do Perú, o locație exclusivistă pentru evenimente la câțiva pași de vila Mourinho. La evenimentul fastuos au participat 300 de invitaţi, fără personalități importante din fotbal, asta pentru că s-a dorit discreţie. Se estimează că nunta a costat peste două milioane de lire sterline. În ajunul nunţii, mireasa a spus simplu: "Singurul lucru nenegociabil la o ocazie specială ca aceasta este prezența tuturor celor mai apropiați prieteni și familie. Și, evident, sper să nu plouă".

Matilde, în ciuda faimei tatălui ei, nu și-a dorit niciodată să urmeze același drum în lumea fotbalului. A obținut un master la Condé Nast College of Fashion & Design în 2021, înainte de a-și fonda propriul brand de bijuterii sustenabile, "Matilde Sustainable Jewellery", cu sediul la Londra. Printre clienții săi se numără multe personalități celebre, printre care rapperul britanic Stormzy. Afacerea a fost întotdeauna încurajată de tatăl său, mândru de fata sa, care și-a dorit să-și urmeze pe cont propriu cariera profesională.

José Mourinho a participat la nunta fiicei sale, profitând de pauza din campionate din cauza angajamentelor echipei naționale. În campionatul Turciei, Fenerbahce este pe locul al patrulea, la câteva puncte în spatele primului loc, ocupat în prezent de Galatasaray. Cu toate acestea, înainte de următorul său meci, duminică 20 octombrie, antrenorul în vârstă de 61 de ani și-a exprimat și bucuria față de posibilitatea de a deveni în curând bunic. Într-un interviu, acesta a menționat chiar și posibilitatea de a-și face un tatuaj pentru a sărbători nașterea primului său nepot.

Subiecte în articol: nunta Jose Mourinho Portugalia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile