Antena 3 CNN Externe Joe Biden spune pentru prima dată în ce condiţii s-ar retrage din cursa pentru alegerile prezidenţiale din SUA

Joe Biden spune pentru prima dată în ce condiţii s-ar retrage din cursa pentru alegerile prezidenţiale din SUA

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Joe Biden a spus în ce condiţii ar lua în considerare retragerea din cursa prezidențială pentru alegerile din SUA, relatează New York Times, citând un fragment din interviul lui Biden cu Ed Gordon de la BET News, preluat de The Guardian. 

Conform Times, Biden a fost întrebat dacă există vreun motiv care l-ar face să-și reconsidere participarea în cursa prezidențială. În răspuns, Biden a spus:

„Dacă aș avea o afecțiune medicală care ar apărea, dacă cineva, dacă doctorii ar veni la mine și ar spune că am această problemă și acea problemă", a spus Biden. 

La începutul acestei luni, Biden a spus în timpul unui interviu cu gazda ABC, George Stephanopoulos, că s-ar retrage din cursă doar dacă „Atotputernicul” i-ar spune să facă acest lucru.

Comentariile lui Biden vin pe fondul apelurilor tot mai numeroase din partea democraților de a-și retrage candidatura pentru realegere din cauza preocupărilor legate de vârsta și capacitatea sa mentală, în special după performanța sa slabă în dezbaterea cu Donald Trump.

Adam Schiff, cel mai proeminent democrat, i-a cerut public lui Joe Biden să se retragă din cursa electorală

Congresmanul din California, Adam Schiff, este cel mai proeminent democrat care i-a cerut public lui Joe Biden să se retragă din cursa electorală.

În weekend, Schiff le-a spus donatorilor că rămânerea lui Biden în fruntea listei pentru noiembrie ar costa partidul președinția și probabil și Camera și Senatul, a raportat New York Times.

„Cred că, dacă el este candidatul nostru, vom pierde,” le-a spus Schiff donatorilor în East Hampton, New York, sâmbăta trecută, a spus ziarul, citând „o persoană cu acces la o transcriere a unei înregistrări a evenimentului”.

Și este foarte posibil să pierdem Senatul și șansa noastră de a recâștiga Camera.

Joe Biden regretă că a spus ”să îl luăm pe Trump la țintă”. ”A fost o greșeală să folosesc cuvântul”

Subiecte în articol: Joe Biden Alegeri SUA 2024 Donal Trump
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion