Antena 3 CNN Sport JO 2024 JO 2024. Deces în Satul Olimpic din Paris: Antrenorul echipei de box a Samoa a murit, după ce i s-a făcut rău în camera sa

JO 2024. Deces în Satul Olimpic din Paris: Antrenorul echipei de box a Samoa a murit, după ce i s-a făcut rău în camera sa

de Mia Lungu    |   

Antrenorul echipei olimpice de box a statului Samoa, Lionel Elika Fatupaito, a decedat vineri în satul sportivilor din Seine-Saint-Denis, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, a anunţat sâmbătă Parchetul din Bobigny, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Federaţia internaţională de box (IBA) a transmis "cele mai profunde condoleanţe familiei, prietenilor şi colegilor", într-un comunicat postat vineri pe site-ul său oficial.

Antrenorul se afla în camera sa cu un sportiv când a început să se simtă rău, în jurul orei 10:20, a declarat o sursă din poliţie.

În ciuda faptului că a primit îngrijiri din partea pompierilor şi serviciilor de urgenţă (SAMU), el a murit din "cauze naturale", a precizat Parchetul, adăugând că nu a fost pus niciun obstacol medico-legal în calea înhumării antrenorului.

Ancheta a fost încredinţată poliţiei judiciare Seine-Saint-Denis.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile