Antena 3 CNN Externe JD Vance, nominalizat de Trump pentru postul de vicepreședinte al SUA, este autorul unui bestseller care a devenit film de Oscar

JD Vance, nominalizat de Trump pentru postul de vicepreședinte al SUA, este autorul unui bestseller care a devenit film de Oscar

JD Vance s-a înrolat în Marină și a absolvit Facultatea de Drept din Yale. 

Vance a câștigat un loc la Senat în 2022, prima sa candidatură pentru o funcție politică și a apărut rapid ca o față a Noii Dreapte și a mișcării MAGA din Congres. Deși a lucrat la numeroase acte legislative, el este cel mai bine cunoscut în Senat ca o voce principală care se opune ajutorului suplimentar al SUA pentru Ucraina în războiul acesteia împotriva Rusiei.

Vance l-a criticat puternic pe Trump în timpul campaniei din 2016, numindu-l „nociv” și „reprobabil”, dar a vorbit public despre modul în care Trump l-a cucerit în timpul primului său mandat la Casa Albă. Trump l-a susținut în cele din urmă pe Vance într-o cursă aprigă disputată în 2022. 

Senatorul a fost primul candidat la vicepreședinție care a participat la procesul penal al lui Trump din New York și apare adesea pe rețele precum CNN și CBS News pentru a-l apăra pe fostul președinte în chestiui controversate.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet