Antena 3 CNN Actualitate O lebădă cu pui, care se agăţase într-un cârlig de pescuit pe Lacul Neptun, a fost salvată de jandarmi

O lebădă cu pui, care se agăţase într-un cârlig de pescuit pe Lacul Neptun, a fost salvată de jandarmi

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O lebădă cu pui aflată în dificultate pe lacul Neptun, după ce se prinsese într-un nailon, a fost salvată de jandarmii constănţeni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că un cetăţean din Neptun a semnalat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 faptul că pe lacul din staţiune este o lebădă cu probleme.

Nailonul se înfăşurase în jurul gâtului şi al unui picior, imobilizând-o

„Jandarmii constănţeni s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că lebăda se agăţase într-un cârlig de pescuit iar nylonul ataşat de cârlig i se înfăşurase în jurul gâtului şi al corpului, imobilizându-i o aripă şi unul dintre picioare”, se arată în comunicat.

Cu ajutorul unui minciog de pescuit, jandarmii au reuşit să captureze lebăda. I-au desfăcut apoi cârligul şi nailonul din jurul corpului.

„Lebăda a fost eliberată şi s-a întors alături de cei trei puişori ai săi, care au fost spectatori la intervenţia jandarmilor”, a menţionat IJJ Constanţa.

Ieri un cetățean din Neptun a semnalat prin apel la numărul unic de urgență 112 faptul că pe lacul din stațiune este o...

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa pe Joi, 20 iunie 2024

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben