Antena 3 CNN Actualitate Jaf la vila de 4 milioane de euro a lui Dinu Patriciu. Surse: Reprezentanții legali ai fostei soţii ar fi recuperat bunuri ale acesteia

Jaf la vila de 4 milioane de euro a lui Dinu Patriciu. Surse: Reprezentanții legali ai fostei soţii ar fi recuperat bunuri ale acesteia

de Georgiana Murgilă    |   

A fost jaf la vila de patru milioane de euro a lui Dinu Patriciu, de unde hoţii au furat blănuri, obiecte de lux, dar și un pat. 

Polițiștii din Ilfov fac investigații în prezent în legătură cu apelul la 112 pe care l-a dat chiar fiica lui Dinu Patriciu.

Aceasta a anunțat faptul că i-ar fi fost furate din casă, blănuri și mai multe obiecte de mobilier. 

Imediat la fața locului au ajuns și polițiștii. Potrivit unor surse, aceştia şi-ar fi dat seama că ar fi fost forțat sistemul de închidere al ușii vilei care a aparținut defunctului Dinu Patriciu.

Conform surselor Antena 3 CNN, se pare că ar fi vorba chiar de reprezentanții legali ai Danei Patriciu, fosta soție a milionarului, care ar fi fost trimişi acolo, la vila lui Dinu Patriciu, pentru a-i fi recuperate acesteia bunuri care i-ar aparține. 

Dana Patriciu și fiicele afaceristului se află în plin proces de partaj de pe vremea când Dinu Patriciu trăia. 

Acum se consideră a fi furate aceste bunuri până când ele vor fi împărțite în instanță. 

Între timp, vila lui Dinu Patriciu este și ea într-o situație problematică, pentru că este supusă executării silite din cauza unor credite la o bancă.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public într-un articol de presă, în care se menționează faptul că, din vila unui bărbat au dispărut blănuri, obiecte de lux și mobilă,  Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 08:43, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuința sa, din comuna Gruiu, de către o altă femeie (rudă).

La fața locului s-au deplasat polițiștii Stațiunii Snagov pentru efectuarea activităților din competență, în cauză fiind reclamate ca sustrase mai multe bunuri, respectiv mai multe articole de mobilier și haine din blană.

În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Stațiunii Snagov s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt la plângerea prealabilă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul Poliţiei.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile