Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf armat la o bancă din Iași. Un bărbat mascat a amenințat cu pistolul, a cerut toți banii, apoi a fugit. Poliția este în alertă

Jaf armat la o bancă din Iași. Un bărbat mascat a amenințat cu pistolul, a cerut toți banii, apoi a fugit. Poliția este în alertă

de Paul Ciurari    |   

Un jaf armat a avut loc joi seară la o bancă din Iași. Conform primelor informații, un bărbat mascat  a intrat în bancă, având asupra sa un pistol, a cerut toți banii, apoi a fugit. Poliția îl caută acum în tot orașul. Bărbatul nu a sustras nicio sumă de bani.

Bărbatul intrat în bancă la ora închiderii la 17.30, a cerut toți banii, dar a fugit fără ei. Poliția este acum în alertă și bărbatul este cautat în tot orașul.

Potrivit surselor, nu a fost apăsat butonul de panica și nu s-a sunat la 112.  Angajații au anunțat doar sediul central de la București, care au anunțat Poliția după aproape o oră.

Polițiștii au primit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. În prima imagine din galeria foto de mai jos se poate observa cum suspectul principal al jafului poartă o șapcă și ochelari de soare și amenință cu un pistol. De asemenea, bărbatul pare că poartă barbă și mustață false.

[GAL layout="4"]

„În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, polițiștii din Iași au fost sesizați prin apel 112 de către sediul central al unei unități bancare, despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iași, ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a amenințat angajații care se aflau în sediu și le-a cerut bani.

Persoana nu a sustras nicio sumă de bani și nu a fost rănită nicio persoană. 

La scurt timp, aceasta a părăsit sediul băncii.

În cauză, s-a constituit o echipa operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului  de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Iași, care efectuează cercetări, în vederea identificării persoanei și pentru stabilirea situației de fapt”, potrivit unui comunicat oficial al IPJ.

Subiecte în articol: jaf armat banca Iași
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile