Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ivory Residence Pipera reprezintă alegerea perfectă pentru un apartament nou

Ivory Residence Pipera reprezintă alegerea perfectă pentru un apartament nou

Achiziționarea unui apartament este pentru mulți oameni o provocare, dar poate fi și o plăcere pentru cei care știu sigur ce doresc să cumpere în funcție de nevoile pe care le au.

de Georgiana Adam    |   

O astfel de investiție este extrem de mare și nu se poate face atât de ușor de către oricine, fapt pentru care, înainte de a achiziționa un apartament, este extrem de important să vă decideți nevoile și dorințele în funcție de posibilități.

În cazul în care vă numărați printe aceia care sunt în căutarea unui apartament și doresc să realizeze o investiție inteligentă și pe termen lung, în materie de apartamente, cea mai bună soluție este reprezentată de imobilele noi.

Există o mulțime de motive pentru care puteți alege un apartament, în special într-un bloc nou.

Un apartament într-un bloc nou construit reprezintă o investiție cu adevărat inteligentă. Situația unui apartament într-un bloc nou, nu se poate compara cu un apartament într-un bloc vechi. Totul este nou și nu vă rămâne decât să mobilați și să vă mutați în noua locuință. Întotdeauna un apartament vechi vă necesita diverse investiții, și chiar dacă prețul pentru un astfel de apartament este mai mic, costurile pentru diverse investiții, pot depăși costurile necesare pentru un apartament nou la cheie.

Unde alegeți să trăiți poate avea un impact semnificativ asupra stilului dumneavoastră de viață. Deci, este important să luați în considerare de ce viața la apartament ar putea fi mai bună pentru dumneavoastră decât ideea de a locui într-o casă.

În general, viață la apartament este mai ușoară. În momentul în care locuiți la casă, deși poate fi relaxant din anumite puncte de vedere, există mai multe griji iar cheltuielile de întreținere a imobilului și a curții sunt mai mari.

Aveți timp și înclinație pentru a tunde un gazon și a planta flori sau pentru a face curățenie într-o curte? Dacă sunteți limitat de timp și nu aveți timp pentru astfel de lucruri, cu siguranță curtea poate deveni o adevărată bătaie de cap. La multe apartamente veți găsi peisaje luxuriante, peluze îngrijite și flori colorate și tot ce trebuie să faci este să vă bucurați de ele.

Când vremea de afară este ploiasa sau ninge și este frig, a fi înăuntru și a privi pe geam la o cană de ceai fierbinte, poate fi unul dintre cele mai minunate lucruri. Dacă locuiți într-un apartament și ninge, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aleea pe care trebuie să o faceți că să puteți pleca la job cu mașina sau pur și simplu pentru a vă putea mișca în curte. Puteți rămâne înăuntru, la căldură, alaturi de un ceai cald sau o ciocolată fierbinte și cu o carte bună.

Când locuiți într-un apartament, sunteți lângă vecini și faceți parte dintr-o comunitate. Este mai ușor să dezvolți relații cu oameni decât pentru cei care locuiesc în case separate de curți și garduri. Dacă aveți copii, cu siguranță aceștia se vor putea cu alți copii ai vecinilor și cu siguranță vă exista și un loc de joacă în vecinătatea blocului. Și, în plus, puteți socializa cu ușurință cu vecinii dumneavoastră sau puteți apela la ei atunci când aveți nevoie de ajutor în caz de urgență.

Spre deosebire de majoritatea caselor in care traiește decât o familie, la bloc, acolo unde comunitățile sunt mari și în special în cazul blocurilor noi, există și sisteme de supraveghere 24/7. La casa, acest sistem trebuie achiziționat și întreținut de dumneavoastră, fapt care poate deveni foarte enervant.

Cu siguranță ideea de a locui la apartament este cea mai bună pentru acele persoane care doresc o viață liniștită și pentru acele persoane care nu au prea mult timp pentru activitățile necesare întreținerii unei curți și pentru mententanta pe care o casa o necesită.

În cazul în care vă numărați printre aceia care sunt în căutarea unui apartement nou într-un bloc nou construit în București, atunci trebuie să întrebați de Ivory Residence Pipera.

Ivory Residence Pipera este despre satisfacerea celor mai exigente gusturi și vorbim despre o construcție a blocurilor de cea mai înaltă calitate, utilizandu-se materiale de construcții profesionale, fiind vorba și despre o concepție și execuție într-un sistem monolit, astfel încât să confere o rezistență sporită peste ani, precum și o izolare fonică eficientă. Discutăm despre pereți turnați din beton armat, fapt care duce la o rezistență foarte mare a construcției.

Întreg complexul Ivory Residence Pipera, complex care se afla într-unul dintre cele mai bune cartiere ale capitalei, beneficiază de o mulțime de facilitați. Avem nu doar racordarea la toate utilitățile publice, ci și numeroase spații verzi, posibilitatea de a parca mașina într-o parcare supraetajată foarte eficientă, boxe la subsol pentru depozitare și așa mai departe. La Ivory Residence Pipera există inclusiv o zona de parcare care a fost conceputa pentru ca vizitatorii să-și poată parca autoturismele astfel încât locurile de parcare ale locatarilor, să nu fie ocupate.

Pe lângă toate acestea, finisaje sunt și ele de cea mai bună calitate, astfe încât să putem să discutăm despre un complex premium și în concordanță cu cele mai exigente standarde. După cum s-a menționat, nici calitatea materialelor nu a fost trecută cu vederea, acestea provenind de la distribuitori de top în domeniul construcțiilor.

Toate detaliile de care aveți nevoie vă sunt puse la dispoziție la doar un click distanță, accesând ivoryresidence.ro puteți găsi toate informațiile necesare cu privire la viitorul și noul dumneavoastră apartament.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile