Antena 3 CNN Actualitate Iulia și-a pus capăt zilelor după ce iubitul ei a chinuit-o cu cruzime. Fata din Bihor nu a vrut să mai trăiască nici măcar o zi: „Dacă ştiam că se omoară, o băteam mai rău“

Iulia și-a pus capăt zilelor după ce iubitul ei a chinuit-o cu cruzime. Fata din Bihor nu a vrut să mai trăiască nici măcar o zi: „Dacă ştiam că se omoară, o băteam mai rău“

Un bărbat a fost trimis în judecată luna trecută pentru o acuzaţie formulată în premieră, de procurorii din Bihor, cea de determinarea sau înlesnirea sinuciderii, după ce şi-a torturat luni de zile concubina cu cruzime, până când femeia, mamă a 5 copii, s-a sinucis.

În urma audierilor făcute printre săteni, anchetatorii au aflat că femeia trăise într-o teroare continuă, fiind maltratată de bărbatul cu care trăia, uneori şi de faţă cu alţii. 

Cei doi se cunoscuseră în 2001. Iulia, venită în Bihor din Vrancea, era căsătorită şi avea şi doi băieţi. Femeia s-a îndrăgostit de Pogana, a divorţat şi s-a mutat cu acesta, întâi în garsoniera lui din Oradea, iar apoi în localitatea bihoreană Gepiş, în casa părintească a bărbatului. Nu s-au căsătorit niciodată, nici după naşterea celor trei copii pe care Pogana i-a luat pe numele său.

Ciprian Pogana şi-a maltratat zilnic iubita, chiar şi în faţa copiilor, lovind-o cu pumnii în burtă, cu picioarele, cu parul şi cu vătraiul. În primăvara lui 2017 femeia a ajuns şi la spital, după ce individul a legat-o de-un copac în pădure şi a bătut-o cu parul, fracturându-i mai multe coaste însă nu le-a spus medicilor adevărul. De teama lui, femeia a minţit, susţinând că a căzut din căruţa care apoi a trecut peste ea.

Continuarea pe adevarul.ro.
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile