Antena 3 CNN Actualitate Iulia Albu, dezvăluiri răvășitoare după moartea lui Răzvan Ciobanu: "A fost OM cu bune și cu rele și un profesionist în domeniul său"

Iulia Albu, dezvăluiri răvășitoare după moartea lui Răzvan Ciobanu: "A fost OM cu bune și cu rele și un profesionist în domeniul său"

Cunoscul stilist Iulia Albu a reacționat la anunțul morții lui Răzvan Ciobanu într-un accident petrecut în județul Constanța.

"Odihnește-te în pace Răzvan Ciobanu ? Nu o să înșir cuvinte goale. Răzvan a fost și va rămâne un mare designer al României, dincolo de controversele care i-au marcat existența. A fost OM cu bune și cu rele și un profesionist în domeniul său. DPentru că Răzvan merită să ne amintim de el așa cum a fost de fapt, și pentru că într-o lume a modei marcată de impostură, plagiat și mediocritate, Razvan a promovat întotdeauna adevărata valoare bazată pe studii de specialitate și muncă. Îmi vei lipsi enorm!", a scris Iulia Albu, pe Facebook.

Claudiu Gălățescu, dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu: A fost revelația modei românești

Ilinca Vandici, reacție după moartea lui Răzvan Ciobanu: Îmi voi aminti mereu de tine așa!

Adina Buzatu, reacție după moartea lui Răzvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

Apar informații surprinzătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă greșise drumul și încerca să ajungă pe autostradă

Iubitul lui Răzvan Ciobanu, prima reacție după moartea designerului. Cei doi se împăcaseră de curând

Cătălin Botezatu, dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu: "Din câte știu eu..."

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile