Antena 3 CNN Actualitate Iubitul a spus că a găsit-o moartă, lângă el, când s-a trezit. Descoperirea şocantă făcută de medici la autopsie

Iubitul a spus că a găsit-o moartă, lângă el, când s-a trezit. Descoperirea şocantă făcută de medici la autopsie

O tanara foarte frumoasa si populara, in varsta de 18 ani, a murit in imprejurari invaluite in mister in timpul unui festival muzical. Olivia Christopher a fost gasita moarta de catre iubitul ei in cortul pe care il imparteau, dimineata, in jurul orei 11:00 relateaza Daily Mail.

Cei doi se aflau la festivalul BoomTown Fair, care se tine anual in Winchester, Hampshire, Marea Britanie. Incidentul socant s-a petrecut la sfarsitul lunii august si in toata aceasta perioada moartea Oliviei a fost un mister.

Parintii socati de moartea ei au aflat acum adevarul crunt; Olivia a murit din cauza unei supradoze de droguri combinate cu somnifere. Testele toxicologice au aratat ca tanara luase cocaina, ketamina, ecstasy si LSD, combinatia, dar si cantitatea fiindu-i fatale.

Dan Holmes, iubitul tinerei, a fost audiat dupa tragicul incident si a spus atunci ca a vazut-o pe Olivia luand foarte multe droguri, insa parintii ei au refuzat sa accepte afirmatiile pana acum, cand au fost pusi in fata probelor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile