Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Îţi place şoriciul de porc? Nu vei mai pune gura pe el, după ce vei afla asta

Îţi place şoriciul de porc? Nu vei mai pune gura pe el, după ce vei afla asta

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 20:59 18 Dec 2017 Modificat la 20:59 18 Dec 2017

Șoriciul nu este mult diferit de pielea de la pui, iar nutriționiștii ne sfătuiesc să nu exagerăm cu mâncatul, pentru că are multe calorii și se digeră greu.

”Șoriciul este foarte caloric, are conținut mare de grăsimi și proteine, dar mai mult proteine de calitate inferioară, cum e colagenul. E greu digerabil și nu e indicat în cantități mari, mai ales de cei care suferă de afecțiuni hepatice, biliare sau pancreatice” spune dr. Ionuț Ștefan, consultant în nutriție, potrivit doctorulzilei.ro.

”Șoriciul e la fel ca pielea de la pui, pe care majoritatea persoanelor o aruncă. Nu are valoarea nutritivă a cărnii, pentru că e făcut din țesut conjunctiv”, adaugă și nutriționistul Corina Zugravu. Dacă vreți totuși să mâncați șorici nu exagerați și curățați-l foarte bine de grăsime.
 

Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole