Antena 3 CNN Externe Diaspora Italianul care i-a dat foc iubitei sale românce, găsit mort în puşcărie. Trei copii au rămas orfani după moartea femeii

Italianul care i-a dat foc iubitei sale românce, găsit mort în puşcărie. Trei copii au rămas orfani după moartea femeii

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost găsit mort în celula sa, din închisoarea de la Fogia, anunţă presa din Peninsulă.

Trupul lui Gimino Chirichella a fost găsit fără viaţă vineri, 15 februarie, iar după primele informaţii se pare că ar fi făcut un stop cardiac.

Chirichella i-a şocat pe italieni anul trecut, în noiembrie, când şi-a ucis cu cruzime iubita, pe Mihaela Senchiu, dându-i foc, scrie adevarul.ro. Cei doi se cunoşteau de aproape 10 ani, însă relaţia lor intrase în impas. Orbit de furie, Gimino Chirichella a luat într-o zi două canistre de benzină, a intrat în casa româncei şi a turnat benzina pe jos, dându-i foc. Din cauza arsurilor suferite, Mihaela Senchiu, a murit la scurt timp în spital, lăsând trei copii orfani. 

Gimino Chirichella a fost reţinut imediat de carabinerii italieni şi era cercetat în arest. Acuzat de crimă cu premeditare, italianul risca să fie condamnat la închisoare pe viaţă

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile