Antena 3 CNN Externe Un italian care a angajat o româncă drept menajeră a regretat amarnic decizia. Ce i-a făcut femeia

Un italian care a angajat o româncă drept menajeră a regretat amarnic decizia. Ce i-a făcut femeia

Un italian a ajuns să regrete amarnic decizia de a avea încredere într-o româncă după ce a cunoscut-o în barul său și i-a propus să-i facă menajul în casă.

de Gabriel Dano    |   

Mai exact, românca, în vârstă de 37 de ani, s-a îmbătat și i-a distrus apartamentul. Italianul a fost nevoit să apeleze la oamenii legii ca să o scoată din casă pe cea căreia i-a vrut să îi facă un bine.

Se pare că la originea gestului femeii nu se afla niciun conflict, așa cum au bănuit la început polițiștii. Pur și simplu românca se afla într-o stare avansată de ebrietate și a decis să devasteze casa pe care trebuia să o îngrijească, conform Il Mattino di Padova.

Bărbatul a alertat carabinierii și le-a povestit că a cunoscut-o pe femeie în barul al cărui proprietar este și că i s-a părut o ideea bună să-i ofere ceva de lucru.

Când au ajuns la locuința italianului, carabinierii au descoperit că femeia trecuse deja la atacul asupra bunurilor din casă. La vederea oamenilor legii, românca a luat o bucată de lemn, probabil piciorul vreunui scaun distrus, și a trecut la amenințări.

Carabinierii au folosit asupra sa un spray lacrimogen, dar efectul a fost exact invers. Românca s-a enervat și mai tare, iar în acel moment agenții au fost nevoiți să folosească pistolul cu electroșocuri. În cele din urmă, au arestat-o pe femeie și au dus-o la audieri.

Subiecte în articol: menajera italian
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile