Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Teodosie explică cum trebuie să se roage femeia, acasă: „Cu capul acoperit, cu fustă”

ÎPS Teodosie explică cum trebuie să se roage femeia, acasă: „Cu capul acoperit, cu fustă”

de Bianca Chirilă    |   

ÎPS Teodosie explică, într-o emisiune la un post de radio, cum trebuie să se roage femeia, acasă. El susţine că enoriaşele trebuie să aibă capul acoperit şi să poarte fustă atunci când se roagă în intimitatea locuinţei lor.

Întrebat în emisiunea radio, la care participă săptămânal, „cum trebuie să fie ţinuta la rugăciunea de acasă”, arhiepiscopul Tomisului a răspuns că femeia trebuie să aibă capul acoperit atunci când se roagă în intimitatea locuinţei sale.

„Cu capul acoperit, cu fustă. Să nu se roage în pielea goală, să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit, aşa cum spune Sfântul Pavel”, a răspuns clericul.

El spune, de asemenea, că enoriaşii nu trebuie să se roage decât în tăcere, fiindcă dacă rostesc rugăciunea, „cel rău le ia această ofrandă”.

„Noi, când suntem singuri la rugăciune, trebuie să ne rugăm în taină lui Dumnezeu şi mulţi părinţi ai bisericii spun că dacă eşti singur şi vorbeşti, rosteşti rugăciunea cu voce tare, vine şi-ţi ia cel rău această ofrandă de rugăciune”, a explicat el.

Subiecte în articol: ÎPS Teodosie femei rugaciune
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile