Antena 3 CNN Actualitate Ipoteza șocantă în cazul bebeluşilor mumificaţi găsiţi în comuna Bistriţa-Bârgăului. Ce au descoperit anchetatorii

Ipoteza șocantă în cazul bebeluşilor mumificaţi găsiţi în comuna Bistriţa-Bârgăului. Ce au descoperit anchetatorii

Pe măsură ce anchetatorii primesc noi informaţii de la cei care analizează trupurile mumificate ale celor trei bebeluşi descoperiţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului se conturează noi ipoteze. Judecând după gradul de descompunere, se pare că aceştia au fost abandonaţi pe rând, în ani diferiţi, scrie adevarul.ro.

Alături de trupurile mumificate ale bebeluşilor, anchetatorii au descoperit şi câteva piese de lenjerie intimă, pline de sânge, fapt ce îi duce cu gândul la faptul că unul dintre bebeluşi ar fi fost născut chiar în podul cu pricina.  

Faptul că bebeluşii au fost abandonaţi pe rând îi fac pe anchetatori să creadă că aceeaşi femeie i-a abandonat. Cei trei au fost găsiţi în acelaşi loc, ascunşi de ochii curioşilor. Cel mai probabil, bebeluşii au fost abandonaţi imediat după naştere.  

Trupurile celor trei bebeluşi au fost duse la morgă, unde au fost supuse tot weekendul analizelor, care urmează să răspundă la o parte dintre întrebările puse de anchetatori. Deocamdată nu se ştie dacă cei trei bebeluşi sunt înrudiţi între ei şi nici măcar sexul acestora.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile