Antena 3 CNN Sport Tenis Ion Țiriac explică de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros

Ion Țiriac explică de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros

Ion Țiriac a explicat la Smart FM de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros. Fostul tenisman consideră că Halep nu a profitat de momentul favorabil avut în setul decisiv, potrivit libertatea.ro.

„Simona Halep… Are și mult ghinion fata asta, să-ți scrântești piciorul înainte de Roland Garros, eu am zis, după accidentare, că stă cel puțin doi ani de zile. Ce faci, joci sau nu Roland Garros? A jucat decent, dar nu de numărul unu mondial”, a declarat Ion Țiriac.

„Simona Halep a făcut cadou finala de la Roland Garros. Cealaltă finală a pierdut-o, ca să nu zic că i-a fost furată. Anul ăsta a jucat modest, adversarei, ori îi intra tot, ori dădea cu bâta, tipic unei fete care nici nu s-a visat în finală”, a continuat fostul tenisman.

„Da, am zis de la 3-1 că va pierde meciul, pentru că exista niste semne, atunci când ai minge de break trebuie să faci adversarul să conștientizeze că poate pierde acea minge. Și ai 20 de secunde permise de regulament, și trebuie să profiți de ele pentru a face adversarul să conștientizeze acest lucru”, a precizat Ion Tiriac.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog