Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, despre soarta Coaliției: Urmează luni foarte agitate. Nu intenționez să mă implic

Iohannis, despre soarta Coaliției: Urmează luni foarte agitate. Nu intenționez să mă implic

de Ioana Coman    |   

Președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că urmează o perioadă foarte agitată pentru România din cauza alegerilor „cu miză foarte mare”. „Nu intenționez să mă implic”, a subliniat șeful statului, aflat în vizită oficială la Chișinău.

„Dacă mă întrebați despre cum funcționează Coaliția, Guvernul și cum vor fi următoarele luni, vor fi foarte agitate. Nu cred că are rost să ne imaginăm altceva, sunt campanii extrem de complicate, care trebuie să fie organizate de partide, de candidați.

Am văzut deja că foarte ușor, în spațiul public, se ajunge la acuzații reciproce și tot felul de discuții care, câteodată, nu mi s-au părut neapărat principiale. Dar ele au loc atunci când sunt campanii electorale cu miză foarte mare. 

Noi nu am avut demult campanii și alegeri cu mize așa de mari ca acum. Totuși, mă voi strădui și cred că voi reuși să păstrez calmul la un nivel rezonabil în Administrație. 

În ceea ce vor face partidele și candidații nu intenționez să mă implic pentru că nu este campania mea”, a afirmat președintele Klaus Iohannis.

El susţine că România nu va ajunge într-o fază în care cu greu poate fi guvernată din cauza agitaţiei din campania electorală.

„După părerea mea cu toată agitaţia din campanie, care este creată de candidaţi, de partide şi de media, cred că România nu va intra într-o fază de instabilitate sau să ajungă într-o fază în care cu greu poate fi guvernată. Vom trece prin aceste alegeri şi sunt încredinţat că românii vor şti ce se aleagă”, a mai declarat Iohannis.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile