Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Iohannis, după atacul asupra lui Donald Trump: „Sunt îngrozit de atacul asupra fostului președinte”

Reacția lui Iohannis, după atacul asupra lui Donald Trump: „Sunt îngrozit de atacul asupra fostului președinte”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

„Sunt îngrozit de atacul asupra fostului președinte Trump la mitingul său de campanie. Îi doresc însănătoșire rapidă și completă. Violența și agresivitatea nu sunt atribute ale vreunei democrații. Noi, România, stăm alături de oamenii din SUA”, a declarat Klaus Iohannis

Donald Trump a fost evacuat, rănit cu sânge vizibil la urechea dreaptă, de la un miting de campanie în statul Pennsylvania, nord-estul SUA, unde au fost auzite mai multe focuri de armă. Un participant la miting a fost ucis de împușcături, iar alți doi sunt grav răniți.

Fostul preşedinte american Donald Trump a fost rănit la ureche într-o aparentă tentativă de asasinat prin împuşcare în timpul unui miting electoral în Pennsylvania.

Pe lângă presupusul atacator, un spectator a fost ucis şi alţi doi au fost grav răniţi, a anunţat Secret Service, care este responsabil pentru protejarea preşedinţilor şi foştilor preşedinţi.

Subiecte în articol: Kaus Iohannis atac Donald Trump
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog