Antena 3 CNN Externe Învierea lui Iisus Hristos, sărbătorită de creștinii ortodocși din Grecia: ”Am venit foarte emoționată în această seară”

Învierea lui Iisus Hristos, sărbătorită de creștinii ortodocși din Grecia: ”Am venit foarte emoționată în această seară”

A fost o noapte importantă şi pentru credincioşii greci. Catedrala din capitala insulei Creta a fost neîncăpătoare la slujba de Înviere. Sute de oameni au venit la biserică să primească Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim. Pentru creştinii ortodocşi greci, Paştele reprezintă cea mai mare sărbătoare religioasă din an.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Catedrala AgiosTitos din capitala insulei Creta, Heraklion a fost neîncăpătoare la slujba de Înviere. Sute de credincioși au venit să celebreze Învierea Domnului

În Grecia, Învierea este mai mult decât o sărbătoare religioasă; este o ocazie pentru familii și comunități să se reunească și să celebreze împreună.

După slujba de Înviere, grecii se adună în familie ca să petreacă.

Creta este una dintre cele mai importante destinații turistice din Grecia. În fiecare an, peste 5 milioane de turiști străini aleg să își petreacă vacanța aici.
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?