Antena 3 CNN Actualitate Media Întrebarea șoc adresată de un prezentator TV adolescentei de 12 ani care se mândrește că ucide din plăcere

Întrebarea șoc adresată de un prezentator TV adolescentei de 12 ani care se mândrește că ucide din plăcere

Aryanna Gourdin, adolescenta de 12 ani care pozează fericită alături de animalele pe care le ucide, a rămas fără cuvinte în timpul unui interviu la Good Morning Marea Britanie, potrivit Mirror.

Fata participa, alături de tatăl ei, la o discuție cu gazdele emisiunii, când Piers Morgan a întrebat-o fără ocolișuri: ”Ce ai spune dacă eu ți-aș ucide pisica, după care aș posta fotografia cu pisica ta moartă pe Facebook?”.

Aryanna Gourdin a reușit să înfurie o lume întreagă după ce a pozat mândră alături de animalele pe care le ucide.  Cum era de așteptat, fata care susține că ucide din plăcere a primit amenințări cu moartea și a fost numită ”criminală” și ”dezgustătoare”.

"Poftim? Vrei să spui că nu pot avea o pisică pentru că vânez?” spune ea.

"E o întrebare capcană. Noi nu ucidem animalele de companie. E o întrebare cu sens peiorativ și se încadrează în aceeași categorie cu amenințările cu moartea. Nu am ucide niciodată animalul de companie al cuiva!”, a spus tatăl fetei.

"Sunt sigur că nu ar ucide un animal de companie, dar dacă ar fi să o facă, probabil că ar face-o cu remușcări”, a spus Piers Morgan.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile