Antena 3 CNN Externe Mapamond Într-un oraș din Italia, majoritatea locuitorilor joacă la loto și la pariuri și toți câștigă. Fiscul nu înțelege cum este posibil

Într-un oraș din Italia, majoritatea locuitorilor joacă la loto și la pariuri și toți câștigă. Fiscul nu înțelege cum este posibil

de Naty Badea    |   

Oraşul Calliano din regiunea Trentino, Italia, are doar 2098 de locuitori, dar toţi par că se ocupă cu pariurile şi loteria. În plus, se pare că sunt oameni foarte norocoşi pentru că reuşesc să câştige de fiecare dată. 

Conform La Stampa, autorităţile şi fiscul din Italia studiază acest fenomen demn de Cartea Recordurilor, după ce au constatat că fiecare cetățean din respectiva localitate a pariat 12.000 de euro într-un an, o cifră cel puţin suspectă având în vedere că media națională anul trecut a fost de aproape 3.000 de euro de persoană. 

În plus, şi mai suspect este faptul că jucătorii au câştigat de fiecare dată, dar niciun locuitor din Calliano nu s-a îmbogăţit peste noapte, aşa cum ar fi de aşteptat după câştigurile surprinzătoare. 

În timp ce fiscul investighează ciudatul fenomen, primarul a organizat o serată despre dependența de jocurile de noroc şi efectele sale negative pentru a explica locuitorilor pericolele unei asemenea pasiuni.

Subiecte în articol: Italia loterie jocuri de noroc
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile