Antena 3 CNN Actualitate Inedit Într-o zi a găsit un bilet pe mașină și a vrut să afle cine este admiratorul ei secret. „Ți se pare drăguț până afli adevărul”

Într-o zi a găsit un bilet pe mașină și a vrut să afle cine este admiratorul ei secret. „Ți se pare drăguț până afli adevărul”

A găsit un bilețel pe mașină și a apelat la un detectiv amator să afle cine l-a scris, însă a făcut o descoperire de-a dreptul șocantă.

Bărbatul fusese condamnat pentru hărțuire sexuală. Alyssa Rahter, care locuiește în Utah, a postat pe Facebook ca să e avertizeze și pe celelalte femei.

Luna trecută, femeia se întorcea cu un prietenă la mașină după cumpărături, când a dat de bilet. Acolo scria că cele diuă sunt „niște doamne frumoase” și că a fost copleșit de privirea lor și era semnat Chris.

Acesta își mai cerea scuze că de obicei nu face lucruri de astea, dar nu a putut rezista. „Am vrut să vă opresc și să vă spun bună, dar eram copleșit de privirea voastră. V-am văzut coborând din mașină și m-am uitat la voi”, scria în bilet.

„Mi-ați făcut ziua și mi-ați dat un motiv să trăiesc. Vă rog să nu vă simțiți jignite. Acest bilet se dorește a fi drăguț și nostim”, mai scria admiratorul.

În realitate Chris era Leland Christopher Bowers, 39 de ani, condamnat pentru hărțuire, scrie The Sun.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile