Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenție dramatică de salvare în judeţul Hunedoara. Trei oameni, scoşi din mijlocul șuvoaielor

Intervenție dramatică de salvare în judeţul Hunedoara. Trei oameni, scoşi din mijlocul șuvoaielor

Doi adulţi şi un copil de cinci ani au fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce au rămas izolați pe o insulă de pe râul Strei, după creşterea debitului.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Cele trei persoane au rămas izolate pe insula de circa 80 de metri pătrați după ce nivelul apei a crescut rapid. Speriați, oamenii au sunat la 112. La faţa locului au ajuns în scurt timp pompierii de la ISU Deva, însă interveţia salvatorilor a fost extrem de dificilă din cauza curenților puternici. După mai bine de o oră, cei trei oameni au fost aduşi în siguranţă la mal. 

„În urma apelului la 112, două echipaje operative din cadrul Detaşamentului Deva, dintre care unul specializat pentru operaţiuni de căutare-salvare din mediul acvatic, s-au deplasat de urgenţă spre locul evenimentului, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială destinată intervenţiilor în mediului acvatic”, a transmis ISU Hunedoara.

Citeşte şi: Un bărbat a fost ucis de câinele de care avea grijă cât timp un prieten era plecat din localitate, la Galați

Subiecte în articol: persoane evacuate insula inundatii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?