Antena 3 CNN Life "Îngropați-mă în sicriul mamei mele". Ultima dorință a unui băiețel de 7 ani este cutremurătoare

"Îngropați-mă în sicriul mamei mele". Ultima dorință a unui băiețel de 7 ani este cutremurătoare

Povestea trista a unui baietel de numai 7 ani, care va muri in curand din cauza leucemiei, a rupt inimile tuturor. Sa fie ingropat in acelasi sicriu cu mama lui este tot ceea ce baiatul isi mai doreste, scrie stirilekanald.ro.

Filip Kwasny este un baietel in varsta de 7 ani din Anglia, greu incercat de viata. Cand avea doar doi ani, mama lui s-a stins din viata din cauza cancerului. Filip este bolnav de leucemie, iar in cazul sau, chimioterapia si transplantul de celule stem nu l-au ajutat sa infranga boala. Cancerul s-a raspandit acum si la intestine, iar in scurt timp, baietelul va muri. El mai are o singura dorinta si anume sa fie inmormantat in acelasi sicriu cu mama lui, pentru ca aceasta sa poata sa aiba grija de el in ceruri, scrie Daily Mail.  

Oamenii cu suflet mare i-au ascultat rugamintea baiatului si au facut donatii pentru ca, macar in ceruri, Filip si mama lui sa poata sa fie impreuna. Femeia a fost inmormantata intr-un cimitir din Polonia, iar familia baiatului nu isi permite sa achite cheltuielile de repatriere, atunci cand acesta va muri.

Tatal baiatul are si el la randul lui mari probleme de sanatate si nu lucreaza. El este sfasiat de durere. "Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa imi ingrop fiul". Din pacate, barbatul nu va putea sa isi conduca fiul pe ultimul drum, pentru ca este atat de bolnav incat nu poate sa calatoreasca.

 

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben