Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ingredientul secret din murături. Nu se mai înmoaie niciodată!

Ingredientul secret din murături. Nu se mai înmoaie niciodată!

<1 minut de citit Publicat la 07:55 24 Oct 2017 Modificat la 07:55 24 Oct 2017

Cate gospodine, atatea retete de muraturi, însă cea mai sănătoasă este fermentarea acido-lactică naturală, care presupune ca fructele sau legumele sa fie puse în apă cu sare.

Microflora din ele transformă glucidele în substanțe biologic active, benefice pentru sănătate. Murăturile sunt astfel, o sursă execlenta de vitamine si acid lactic. Indiferent de combinațiile de legume pe care le faceti, condimentele precum muștarul, mărarul, usturoiul sau hreanul sunt obligatorii!

Cateva ultime sfaturi! Folosiți sare specială pentru murături, pentru că altfel se vor înmuia. Aveți grijă ca întotdeauna borcanul să se închidă etanș și nu uitați să puneți la loc legumele pe care le-ați scos și nu le-ati consumat. Iar daca suferiti de anumite boli, intrebati inainte medicul daca puteti manca sau nu legume murate!

Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole