Antena 3 CNN Actualitate Social Informații surprinzătoare despre "ultimul ministru" al lui Dragnea: Șeful AEP a fost la o televiziune unde a fost intervievat de consilierul său

Informații surprinzătoare despre "ultimul ministru" al lui Dragnea: Șeful AEP a fost la o televiziune unde a fost intervievat de consilierul său

Șeful Autorității Electorale Permanente (AEP), Florin Constantin Mitulețu-Buică a fost invitat la o emisiune la televiziunea 6TV în care ca subiect era sistemul electoral, transparența și neimplicarea politicului în procesele electorale. Întâlnirea a avut loc în august 2019, înainte de alegerile prezidențiale.

Potrivit Hotnews, moderatorul emisiunii a fost chiar Titi Sultan, nimeni altcineva decât consilierul șefului AEP.  Mitulețu-Buică a explicat că a fost mai mult o discuție tehnică și că s-a întâmplat o singură dată: „Mi-a spus apoi directorul de comunicare că nu e recomandat”.

În iulie 2019 șeful Autorității Electorale Permanente l-a angajat drept consilier pe Titi Sultan. În paralel cu funcția de consilier la AEP, Titi Sultan mai moderează și emisiunea „Realitatea Românească” la televiziunea 6TV.ro. Pe tot parcursul emisiunii care a ținut circa o oră și 20 de minute, Titi Sultan nu precizează că este angajat al AEP, cu atât mai puțin că este și consilierul președintelui AEP; chiar invitatul său din platou.

„Ultimul ministru” al lui Dragnea, recent în atenșia publică după o întâlnire de lucru cu ambasadorul Rusiei

Șeful AEP a ajuns recent din nou în atenția publică după ce a avut o întâlnire cu ambasadorul Rusiei pentru "dezvoltarea unei relații de colaborare în materia organizării proceselor electorale".

După această întâmplare, PLUS a ieșit public și a cerut Parlamentului „schimbarea imediată” a șefuluI AEP. „Societatea românească are nevoie de garanția independenței celor care gestionează procesul electoral, iar președintele AEP nu mai poate furniza o astfel de garanție”, transmitea PLUS.

Subiecte în articol: titi sultan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog