Antena 3 CNN Externe Influencer rus, anchetat după ce și-a legat iubita de capota unui Bentley, i-a lipit bandă adezivă pe gură și s-a plimbat cu ea pe străzi: "Testul încrederii"

Influencer rus, anchetat după ce și-a legat iubita de capota unui Bentley, i-a lipit bandă adezivă pe gură și s-a plimbat cu ea pe străzi: "Testul încrederii"

Video inedit cu un influencer din Rusia care conduce cu iubita legată cu frânghii de acoperişul maşinii, cu gura acoperită de o bandă adezivă. Cei doi au mâinile legate cu cătușe, iar Sergey Kosenko se află la volan și conduce mașina pe drumuri publice.

de Mia Lungu    |   

Sergey Kosenko, influencer cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram a primit o amendă banală de doar 10 dolari pentru gestul periculos, dar este anchetat acum de autoritățile din Rusia.

În trecut, acesta a fost criticat dur pentru videoclipurile încărcate, unul dintre ele fiind cu el şi iubita lui, care conduc o motocicletă pe un ponton iar în cele din urmă se aruncă în ocean. Cei doi au numit aceste videoclipuri "teste ale încrederii".

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile