Antena 3 CNN Life Income Summer Edition. De ce i-a dat Răzvan Simion plicul la nuntă gol lui Dani Oțil

Income Summer Edition. De ce i-a dat Răzvan Simion plicul la nuntă gol lui Dani Oțil

de Adrian Maniutiu    |   

Celebrul deja prezentator TV Răzvan Simion a acceptat provocarea lansată de Adrian Măniuțiu și a vorbit deschis despre propriile-i temeri, dar și despre procesul de autocunoaștere prin care a trecut de-a lungul vieții pentru a deveni permanent cea mai bună versiune a lui. La bază a stat educia continuă, în care Răzvan a investit continuu. “Când investești în educație, nu ai vreun randament cuantificabil, dar, în timp, se întâmplă lucruri bune cu tine. Chiar și o limbă străină dacă te apuci să înveți, dincolo de faptul că te ajută să mai împingi perioada demenței, te ajută să îți crești stima de sine”, spune el.

De altfel, investiția în educație este și cea mai sigură pe care făcut-o vreodată, a mărturisit prezentatorul. Fiind o fire pragmatică, a preferat să stea departe de ceea ce nu putea controla pe deplin, cum ar fi investițiile financiare sau cele imobiliare. Din același motiv a decis să se țină departe și de zona de business, concentrându-se, în schimb, pe ceea ce știa să facă el mai bine. “Sunt foarte fricos în business. Am avut niște mici încercări de unde am dedus că nu e bine să intri în business-uri care nu au legătură cu zona ta de expertiză.” Dar, dincolo de discuțiile serioase legate de partea financiară, cel de-al treilea episod al Income Summer Edition a fost unul extrem de savuros. Răzvan Simion a “dat din casă” și a povestit despre secretul longevității relației de prietenie dintre el și Dani Oțil. “Nu ne-am certat niciodată de la bani și de la femei. Și nu ne dăm bani împrumut. Dar avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe voucher la nunta lui. A fost singura variantă prin care ne puteam regla.”

Nu ratați așadar un nou episod de colecție din Income Summer Edition, un serial format din 8 ediții speciale, cu 8 întâlniri definitorii pentru viitorul tinerilor, al antreprenoriatului și al României, în general. Avem 8 runde de discuții cu leaderi, mentori, personalități de top în domeniile lor. Sunt modele ale căror povești inspiră, motivează și, totodată, definesc ce este mai bun în țara în care trăim. Vorbim despre intițiativă, ambiție, asumare, despre disciplină, despre a face ceva pentru alții sau despre a face primul pas înaintea altora, fără să așteptăm de la alții să facă pentru noi. România se poate dezvolta doar prin aplicarea atitudinii antreprenoriale în orice, puțin cu puțin, prin gesturile și acțiunile noastre zilnice, ale fiecăruia, folosind spiritul de întreprinzător și exploatându-l la maximum.

Realizator: Adrian Măniuțiu

Editor: Bianca Voinea

Regizor: Bogdan Saviuc / Celestin Astăluș

DOP / Montaj: Dan Gecui

Producători: Antena 3 SA, Photomedia EM360 Group, Big Dream Media

Răzvan Simion

Artist

TV Host -"Neatza cu Răzvan și Dani" since 2008

TV Host- X Factor România for 10 years

Adrian Măniuțiu face parte din echipa Antenelor de peste 12 ani, unde este realizatorul emisiunii INCOME, la Antena3CNN, din vara anului 2012. Este Ambasador al Antreprenoriatului, în cadrul proiectului european "Antreprenor 2020-2022", s-a născut la Cluj-Napoca în 1979 și a studiat business și marketing în Germania și România, la Cluj. A lucrat în domeniul investițiilor și în dezvoltare imobiliară, iar cu 10 ani în urmă a fondat PhotoMedia – transformată ulterior în EM360 GROUP – o agenție în expansiune, cu o echipă de peste 15 oameni, concentrată pe marketing-ul creativ, producții media, strategii de comunicare și management reputațional. Acumulând o experiență diversă în televiziune, atât din poziția de realizator TV și prezentator, cât și din cea de co-producător și dezvoltator de formate, în 2019 a lansat EM360 Studio – un canal web-TV care se concentrează pe seturi de producții premium din sfera de infotainment, business și talk. De mai mulți ani, se implică și în proiecte de venture capital și startup financing, în diverse domenii.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile