Antena 3 CNN Actualitate Locale Incident șocant lângă Cazinoul din Constanța: Un bărbat s-a prăbușit în gol cinci metri, de pe faleză, chiar în fața Acvariului

Incident șocant lângă Cazinoul din Constanța: Un bărbat s-a prăbușit în gol cinci metri, de pe faleză, chiar în fața Acvariului

de Cătălina Buzoianu    |    Mia Lungu    |   

Incident șocant în zona Cazinoului din Constanța. Un bărbat s-a prăbușit de pe faleză, de la mai bine de 5 metri înălțime, chiar în fața Acvariului, sub privire stupefiate ale trecătorilor.

[GAL layout="5"]

Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziți ai celor care se plimbau în acel moment pe faleză. Oamenii au sunat imediat la 112 iar la fața locului a fost trimis un echipaj de terapie intensivă de la SMURD. Când au ajuns la el medicii, bărbatul era inconștient și abia mai respira.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare, iar după aproximativ 20 de minute au reușit să îl readucă în simțiri. L-au transportat apoi la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Constanța. Acolo a fost băgat direct în sala de operații, iar medicii încearcă acum să ii salveze viață bărbatului în vârstă de 52 de ani.

Cazul a fost preluat și de polițiștii care încearcă acum să afle cu exactitate ce s-a întâmplat.

Subiecte în articol: Constanța
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile