Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Începe summer Black Friday pe Notino.ro: Reduceri fantastice între 8 și 14 iulie

Începe summer Black Friday pe Notino.ro: Reduceri fantastice între 8 și 14 iulie

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Notino dă startul campaniei Summer Black Friday 2024 cu reduceri de până la 40% la o gamă variată de produse de înfrumusețare și îngrijire personală. Între 8 și 14 iulie, Notino.ro devine destinația principală pentru toți cei care vor să profite de oferte fabuloase.

În cadrul acestei campanii, Notino lansează reduceri la unele dintre cele mai populare produse ale sale: creme hidratante, seruri anti-aging, măști revitalizante, loțiuni de corp, parfumuri și multe altele. Cert este că veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă menține pielea sănătoasă și strălucitoare.

Sunteți în căutarea unui nou parfum, a unui gel de duș miraculos sau a unui uscător de păr nou? În perioada campaniei Notino Summer Black Friday, vă puteți achiziționa toate produsele dorite cu până la 30% reducere. Trebuie doar să introduceți codul de reducere summer în coș. Și asta nu e tot! Dacă faceți cumpărături prin intermediul aplicației de mobil și folosiți codul summerapp, veți primi în plus încă 3% reducere.

În această perioadă, produsele de machiaj și îngrijire a pielii sunt printre cele mai căutate. Notino oferă reduceri semnificative la creme de zi și de noapte, seruri revitalizante, măști faciale și exfoliante. Toate acestea vă permit să vă păstrați tenul hidratat și strălucitor, la prețuri mult mai accesibile.

Căutați un nou parfum care să vă însoțească în zilele de vară? Pătrundeți alături de noi în lumea parfumurilor la Notino, unde găsiți mii de parfumuri de brand, ape de parfum, ape de toaletă și spray-uri de corp.

Dacă veți comanda un produs din oferta Try it First și veți primi împreună cu acesta o mostră gratuită pentru a-l încerca. Astfel, înainte de a deschide produsul mare, veți putea testa mostra și decide dacă vă place. Dacă nu este pe placul dvs., Notino va trimite un curier să ridice coletul și vă va rambursa banii, inclusiv costurile de livrare.

În timpul Notino Summer Black Friday vă puteți reîmprospăta și geanta cosmetică. Un nou rimel, ruj, fond de ten, paletă cu farduri de ochi sau ojă de unghii? Nicio problemă! Iar dacă vă este teamă să cumpărați cosmetice fără să le încercați, dispunem de Oglinda virtuală, prin care puteți folosi camera pentru a încerca nuanța de ruj, fard de obraz sau fard de ochi care vi se potrivește.

În plus, la fond de ten, există imediat sub preț butonul Găsiți-vă nuanța potrivită, care în funcție de răspunsurile la trei întrebări despre tenul dvs. vă va alege nuanța exactă care să arate ca a doua dvs. piele. Creme de zi și de noapte, seruri, măști faciale și exfoliante sau creme de ochi. Toate acestea și multe altele sunt ascunse în categoria Ten, de unde puteți achiziționa produsele dorite la un preț mai avantajos chiar acum.

În categoria Păr veți găsi nu doar o mulțime de șampoane, balsamuri, vopsele, produse de styling sau chiar uleiuri de îngrijire, ci și aparate electrice pentru păr. În timpul cumpărăturilor, consultați neapărat și secțiunea Sănătate, unde în cadrul Notino Summer Black Friday vă puteți face provizii de vitamine și alte suplimente alimentare, alimente sănătoase sau echipamente sportive.

Profitați de aceste reduceri incredibile și descoperiți toate ofertele disponibile pe Notino.ro între 8 și 14 iulie!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă