Antena 3 CNN Externe Mapamond Incendiu puternic la Roma. Sediul televiziunii RAI a fost evacuat în direct. Panică pe străzi, mai multe străzi au fost închise

Incendiu puternic la Roma. Sediul televiziunii RAI a fost evacuat în direct. Panică pe străzi, mai multe străzi au fost închise

de Georgiana Marina    |   

Un puternic incendiu a izbucnit la Roma, chiar în apropiere de sediul televiziunii publice. Instituţia a întrerupt programul în direct, iar angajatii au fost evacuați din cauza flăcărilor care s-au extins rapid. Un fum dens s-a ridicat deasupra capitalei italiene. 

Șase blocuri de locuințe au fost evacuate, la fel și tribunalul, dar și sediul televiziunii naționale.

Patru mașini au luat foc și 40 de persoane au fost evacuate de la Observatorul de la Roma. Mai multe străzi au fost închise.

Martorii povestesc îngroziți cum auzeau explozii repetate ca și cum ar fi fost vorba despre un bombardament. La început nici nu s-a știut exact despre ce era vorba.

Pe de altă parte, o emisiune care se transmitea în direct la televiziunea publică și-a întrerupt programul, iar prezentatorii au anunțat în direct că trebuie să părăsească sediul televiziunii.

Din primele informații, focul ar fi pornit de la o locuință improvizată la care s-au adăugat căldură excesivă și vântul.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile