Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la o hală cu substanțe chimice din Dâmbovița. A fost emis mesaj RO-Alert din cauza fumului dens

Incendiu puternic la o hală cu substanțe chimice din Dâmbovița. A fost emis mesaj RO-Alert din cauza fumului dens

de Georgiana Marina    |   

Pompierii din Dâmboviţa intervin, miercuri dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală unde sunt depozitate de substanțe chimice, din localitatea Butimanu. Din cauza fumului puternic a fost transmis mesaj RO-Alert.

”În jurul orei 04:14 am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui incendiu produs la o hală situată în localitatea Butimanu. Garda de Intervenţie Corneşti intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte cu o autospecială de stingere şi o autospecială cu hidroperforare, Detaşamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere, Detaşamentul de Pompieri Pucioasa cu o autospecială de stingere, iar Garda de Intervenţie Răcari cu un echipaj SMURD”, a transmis, miercuri, ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, din cauza degajărilor mari de fum, precum şi pentru prevenirea populaţiei, a fost transmis mesaj RO-Alert.

”Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp. Până la acest moment nu au fost identificate victime”, au transmis pompierii. 

Echipajele prezente la fața locului încearcă să localizeze focul şi intervin pentru stingerea acestuia.

Pompierii au subliniat că nu există pericol de explozie.

 

 

Subiecte în articol: incendiu pompieri Dambovita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile