Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic într-un bloc din București. O persoană a murit carbonizată, alte 3 au fost transportate la spital

Incendiu puternic într-un bloc din București. O persoană a murit carbonizată, alte 3 au fost transportate la spital

de Andreea Ştefan    |   

Un incendiu a izbucnit vineri într-un apartament dintr-un bloc din cartierul Rahova din București. O persoană a murit carbonizată, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

Update 12:39 „Astăzi, 23 august 2024, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Secției 18 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 5, se manifestă un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, precum și mai multe autospeciale de pompieri, din cadrul ISU-BIF, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, la unul dintre etaje observându-se fum dens.

Imediat, echipaje de poliție din cadrul Secțiilor 17, 18 și 19 Poliție au acționat cu promptitudine, fiind stabilit un perimetru de siguranță în acest sens.

Întrucât prioritar era evacuarea persoanelor aflate în clădire, la acel moment, mai mulți polițiști au intervenit de urgență și au evacuat trei persoane, de la un etaj superior, 2 copii, în vârstă de 4, respectiv 8 ani, precum și o femeie, blocate în interiorul apartamentului.

Polițiștii au scos persoanele în siguranță, din imobil, fiind preluate de echipajele de prim-ajutor prezente la fața locului și transportate la două unități medicale, pentru îngrijiri de specialitate.

Totodată, în interiorul unui alt apartament a fost găsit și un bărbat, iar ulterior, cadrele medicale au constatat decesul acestuia.

La acest moment, mai multe autospeciale ale pompierilor acționează în vederea lichidării incendiului, toate activitățile fiind în dinamică”, a transmis DGPMB într-un comunicat.

Știre inițială

„Au intervenit la un apartament situat la etajul 6. Au găsit în apartament o persoană decedată (carbonizată).

Alte 3 persoane transportate la spital”, a transmis ISUBIF.

Potrivit sursei citate, blocul nu este racordat la gaze, iar oamenii foloseau în mare parte butelii.

Pompierii au stins incendiul.

Subiecte în articol: incendiu București carbonizată
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile