Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiețel de șase ani a murit carbonizat în casă. Pompierii caută și alte victime ale incendiului puternic

Un băiețel de șase ani a murit carbonizat în casă. Pompierii caută și alte victime ale incendiului puternic

de Gabriela Mladin    |   

Un băiețel de șase ani a ars de viu după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au fost alertați de mama copilului, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Din primele informații se pare că micuțul era imobilizat la pat, așa că nu a putut să fugă din calea flăcărilor. Trupul carbonizat al acestuia a fost găsit pe pat, într-una din camerele imobilului.

Pompierii și criminaliștii caută în continuare o altă victimă a incendiului, sub dărâmături, despre care se crede că ar fi mătușa copilului.

Cea care a apelat numărul de urgență 112 este chiar mama micuțului, care plecase la cumpărături, iar când s-a întors, a găsit casa în flăcări.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul după mai bine de trei ore, însă participă în continuare la acțiunea de căutare a altor victime.

Cele două femei, mama și mătușa copilului, împreună cu micuțul de șase ani, se mutaseră în casa din Vaideeni, jud. Vâlcea, cu doar o zi înainte.

Până în acest moment nu se cunoaște cu exactitate cauza incendiului.

Vecinii au aprins lumânări în fața casei arse și plâng moartea micuțului care a avut parte de un sfârșit atât de tragic.

Subiecte în articol: incendiu Valcea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile