Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la un restaurant renumit din Horezu, Vâlcea. Pompierii sting flăcările cu apa dintr-o piscină

Incendiu la un restaurant renumit din Horezu, Vâlcea. Pompierii sting flăcările cu apa dintr-o piscină

de Andreea Ştefan    |   

Un incendiu a izbucnit marți la un restaurant renumit din Horezu, județul Vâlcea. Flăcările s-au extins și la un depozit din apropiere. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor și au folosit apa dintr-o piscină, din cauză că hidranții din zonă nu funcționează.

Incendiul a izbucnit la o afumătoare a restaurantului, iar flăcările s-au manifestat violent la întreaga clădire, cuprinzând și sala de evenimente. Este vorba despre unul dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș, iar focul s-a extins din cauza vântului care bate cu putere în zonă. Suprafață afectată este de aproximativ 300 mp.

[GAL layout="4"]

În urma incendiului a rezultat o victimă, o femeie, angajată a restaurantului, care prezintă multiple tăieturi la față și la nivelul mâinilor. Angajata a încercat să fugă în momentul în care a văzut flăcările, însă geamurile s-au spart din cauza exploziilor și cioburile au lovit-o. Femeia a fost dusă la spitalul din Horezu de un muncitor, cu mașina personală, până să apară ambulantele la fața locului.

Clienții care se aflau în restaurant au fugit în momentul în care a izbucnit incendiul.

„Pompierii vâlceni au fost solicitați la ora 14.25 la un incendiu care se manifesta la un restaurant și o anexă din orașul Horezu. S-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă cu patru cadre de la punctul de lucru Horezu, două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu șapte cadre de la secția Govora, o autospecială de stingere cu apă și spumă cu patru cadre și o autospecială de alimentare cu apă cu două cadre de la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Valcea, respectiv o ambulanță SAJ”, a transmis ISU Vâlcea.

„Incendiul de la Horezu este localizat. Sală de evenimente și bloc alimentar în suprafață de 978 mp afectate în proporție de 80%, precum și un rastel cu policarbonat de la un depozit învecinat. Au fost protejate: un restaurant, un hotel și un depozit”, a mai transmis ISU Vâlcea.

Pompierii au fost nevoiți să folosească apa dintr-o piscină, din cauza faptului că hidranții din zonă nu funcționează.

Subiecte în articol: incendiu restaurant Horezu ISU Valcea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile