Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la Dino Parc din Râşnov. Sute de oameni au fost evacuaţi după ce un dinozaur de zece metri a luat foc

Incendiu puternic la Dino Parc din Râşnov. Sute de oameni au fost evacuaţi după ce un dinozaur de zece metri a luat foc

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Incendiu puternic într-un parc de distracţii din Râşnov. O figurină a luat foc de la instalația electrică, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. Sute de oameni au fost evacuaţi de urgenţă. 

Pompierii au intervenit rapid pentru stingerea focului.

„În jurul orei 17.10, am fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu izbucnit în incinta Dino Parc, din Râşnov. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

De asemenea, a fost alertat şi SVSU Râşnov.

Sosite la faţa locului, echipajele operative au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la dinozaur de 10 m”, a transmis, sâmbătă, ISU Braşov.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în cel mai scurt timp posibil.

Punctul de vedere al Dino Parc Râșnov

„Astăzi, 20 iulie 2014, în jurul orei 17.00, în incinta Dino Parc Râșnov unul dintre noile exponate de dinozauri aflate în etapa de despachetare și montare a suferit o defecțiune electrică. Incendiul izbucnit a fost rapid controlat de către echipa Dino Parc, până la sosirea echipajului de pompieri.

Menționăm că exponatul nu se afla pe circuitul de vizionare, iar vizitatorii și întreaga echipă a parcului au fost în afara oricărui pericol.

Subliniem că Dino Parc Râșnov respectă toate normele de siguranță, având toate autorizațiile și avizele din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Mulțumim echipelor de intervenție pentru rapiditatea și profesionalismul lor în această situație.

Totodată, le mulțumim și vizitatorilor noștri pentru înțelegere și ne pare rău pentru disconfortul creat.

Activitatea în parc a fost reluată la scurt timp după incident”, transmite Dino Parc Râșnov.

Subiecte în articol: incendiu Dino Parc Rasnov dinozaur
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile