Antena 3 CNN Actualitate O femeie şi un bărbat din Teleorman au ars de vii în propria casă

O femeie şi un bărbat din Teleorman au ars de vii în propria casă

Tragedie înainte de Revelion într-o familie din localitatea Crângu, judeţul Teleorman. Un incendiu izbucnit într-o locuinţă a curmat o viaţă, iar o altă persoană a ajuns în stare critică la spital.

de Claudia Popovici    |   

Nenorocirea a avut loc marţi seara, în localitatea Crângu, din judeţul Teleorman. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o casă, în interiorul căreia se ştia că locuiesc două persoane.

Două autospeciale au fost trimise la intervenţie, iar pompierii au reuşit să localizeze flăcările, pentru a nu se extinde şi la alte case. În momentul în care au început să caute prin încăperi, militarii au descoperit două persoane arse de vii. Una din ele, un bărbat de 80 de ani, decedase.

A doua persoană, o femeie de 75 de ani era în viaţă, însă cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Şansele ei de supravieţuire sunt minime la acest moment. Victima a fost transportată la spitalul din Alexandria, însă prognosticul medicilor este rezervat.

În cazul bărbatului, medicii de pe ambulanţă au început protocolul de resuscitare la locul incendiului, însă după câteva zeci de minute de manevre, a fost declarat decesul acestuia.

Focul a distrus trei camere şi acoperişul casei. Pompierii au reuşit să evacueze în condiţii de risc maxim două butelii care puteau exploda în orice moment.

Cât priveşte cauza incendiului, totul ar fi pornit de la coşul de fum, vechi, din care au sărit scântei în podul casei. Cel mai probabil, fumul i-a lăsat înconştienţi pe bătrâni, care nu au mai putut să se salveze.

 

 

Subiecte în articol: Teleorman
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet